Dr. Romhányi Istvánnak hívnak. 1993-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 1995-ben fog- és szájbetegségekből szakorvosi vizsgát tettem.

A végzést követően 2000 júniusáig a MÁV Központi Rendelőintézet fogászatán dolgoztam. Annak megszűnése után több mint 15 évig főállású magán fogorvos voltam. Jelenleg a BRFK fogászati ellátását végzem délelőttönként és másodállásban viszem tovább a magánrendelésemet.

Rendelőm több éves fennállása alatt igyekeztem mindig magas színvonalú fogorvosi szolgálatot nyújtani. A több évtizedes szakmai tapasztalat valamint a korszerű kezelés, kiváló minőségű anyagok, legfejlettebb kezelési technológiák hozzájárulnak a betegellátás kiemelkedő színvonalához.

Fogászatom tevékenységi köre a prevenció, fogtömés, fogpótlás. Garantálom a gyors és eredményes felépülést, hiszen a páciensek nagyon fontosak számomra és mindig törekszem arra, hogy elvárásaiknak megfeleljek. Kérem, keressen fel további információért valamint látogasson meg rendelőmben.