Részletesebb árjegyzék a bal oldali menű Árlista pontjában, vagy a felső menűsor Dokumentumok pont alatt található és tölthető le.

Szolgáltatások

 

Amivel foglalkozom:

 

- fényrekötő esztétikus tömés készítés

- gyökérkezelés

- fog eltávolítás

- ultrahangos fogkő-eltávolítás

- homokfúvásos fogtisztítás

- szájnyálkahártya kezelés, soft-lézer alkalmazással is

- rögzített fogpótlások ( fémkerámia, cirkon )

- kivehető fogpótlások ( teljes és részleges, rejtett elhorgonyzásokkal is )

- fogfehérítés

- fogékszer

- szájhigiéniai tanácsadás

- harapásemelő és fogvédő sín készítés

 

Az új pácienseknek az első találkozáskor egy Fogászati anamnézis lapot kell kitölteni (letölthető a Domumentumok menűpontból és kitöltve hozva meggyorsítható a kezelés elkezdése). Megbeszéljük a teendőket, kezelési tervet állítunk fel és ha lehetőség van rá rögtön elkezdjük a kezelést.

Nagyobb beavatkozások előtt (pl. foghúzás, fogpótlások) ki kell tölteni egy Beleegyező nyilatkozatot (ez is letölthető a Dokumentumok menűpontból).

A szolgáltatások feltételeit, fizetési feltételeket, garanciát, jogokat és kötelezettségeket, adatvédelmet az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. (letölthető és megtekinthető a Dokumentumok menűpontban)

 

Az új európai adtvédelmi szabályozásnak megfelelően kiemelt figyelmet fordítok pácienseim személyes adatainak védelmére. A betegnyilvántartás és a kezelések elvégzéséhez csak a legszükségesebb adatokat kérem el és tárolom. Ehhez egy Hozzájáruló nyilatkozat kitöltése szükséges. Az Adatvédeli tájékoztató letölthető a Dokumentumok menűpontban illetve megtekinthető a rendelőben.